ФОТО: И Гавазова се навлече на стевија

ФОТО: И Гавазова се навлече на стевија
9.08.19   18:55

Прочитано : 2,468

Print This Article

Фолк ѕвездата Сузана Гацвзова ни ја откри тајната за виткото тело. Ни кажа дека не внесува шеќери ама редовно се разладува со сладолед со стевија од Дежа -ву.

Зоран Василевски

  Категории: