(ФОТО) Гори автобус на обиколницата во близина на Кондово

(ФОТО) Гори автобус на обиколницата во близина на Кондово
12.07.18   14:24

Прочитано : 485

Print This Article

Во близина на Кондово, на обиколницата во Скопје, гори автобус. Во моментов, четири противпожарни возила го гаснат пожарот. Причините за пожарот за сега се непознати.

Повеќе информации наскоро…

 

  Категории: