ФОТО: Езеро кај надвозникот кон Црниче, сообраќајот во прекин

ФОТО: Езеро кај надвозникот кон Црниче, сообраќајот во прекин
13.06.18   17:04

Прочитано : 458

Print This Article

По силното невреме кое го зафати попладнево Скопје повторно се формира езеро кај надвозникот на улицата што водо кон населбата Црниче. Собраќајот е во прекин.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести