ФОТО: Депонија под прозорците на собите од студентскиот дом „Пелагонија“

ФОТО: Депонија под прозорците на собите од студентскиот дом „Пелагонија“
11.02.19   11:03

Прочитано : 1,000

Print This Article

На социјалните мрежи се споделува фотографија направена од студентскиот дом „Пелагонија“ во скопската општина Кисела Вода на која се гледа како просторот под домот е претворен во депонија.  Ова предизвика бројни коментари.

Дополнето:

„Комунална хигиена” Скопје утре ќе ја исчисти депонијата во дворот на студентскиот дом „Пелагонија“

  Категории: