ФОТО: Бујар Османи ја пресече тортата и ја откри роденденската желба

ФОТО: Бујар Османи ја пресече тортата и ја откри роденденската желба

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска го прослави 40.роденден и сечеше торта во Секретаријатот за европски прашање.

Вели дека неговата желба е во октомври да добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ.

На тортата пишуваше „Together to the stars“.