ФОТО: Бијонсе и Џеј Зи на летна турнеја во Европа, моментално во Барселона

ФОТО: Бијонсе и Џеј Зи на летна турнеја во Европа, моментално во Барселона
11.07.18   19:45

Прочитано : 72

Print This Article

Бијонсе и Џеј Зи се неуморни. Тие се на летна турнеја во Европа. Иако работно, сепак двојката знае да одели време и да ужива во слободните часови.

Во моментот се наоѓаат во Шпанија, а наскоро ќе се појават на концерт во Франција. На турнејата On the Run ги придружуваат и нивните три деца. Блу Ајви, на еден од концертите беше видно потресена откако изгледа еден од видео перформансите на своите родители. Таа беше засрамена поради голотијата на Бијонсе и Џеј Зи.

  Категории:
view more articles

Актуелно