Ерусалим тагуваше со Париз, во пламен и Ал-Акса (ВИДЕО)

Ерусалим тагуваше со Париз, во пламен и Ал-Акса (ВИДЕО)
16.04.19   10:30

Прочитано : 393

Print This Article

Вчера гореше и светата џамија Ал-Акса во Ерусалим, во исто време со пожарот во катедралата Нотр Дам во Париз.

Според палестинската новинска агенција, пожарот избил во собата на стражарот.

  Категории: