„Ексклузив“: Манекенката Емилија Розман со врзани очи беше на… (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Манекенката Емилија Розман со врзани очи беше на… (ВИДЕО)
20.03.19   19:06

Прочитано : 528

Print This Article
Capture

Ексклузив е препознатлив по своите предизвици, а како најинтересен за гледачите се испостави дека е кога им ги врзуваме очите на јавните личности и не знаат каде одат, што прават и со кого прават.

Таков предизвик прифати Емилија Розман. Убавата манекенка која е мис на Македонија, не знаеше што треба да прави, а ние ја однесовме во гејминг паркот на ресторанот Дежаву.

Погледнете ја нејзината реакција:

  Категории: