„Ексклузив“: Легендарниот Лестер Бо МекКејлеб откри дали би заиграл повторно за Македонија (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Легендарниот Лестер Бо МекКејлеб откри дали би заиграл повторно за Македонија (ВИДЕО)

Бо“, „Бошко“, „Борче“, „МекГалеб“,”ТурБО” вака знаевме да ја наречеме кошаркарската легенда Лестер Бо Мекелеб. Осум години подоцна од неверојатниот успех во Литванија, ова му е прво интервју за македонските медиуми.

Не беше ни малку едноставно да го добиеме неговиот број, ниту пак да стапиме во контакт со него, но ја имавме таа среќа. Ексклузивно за нас кажа каде се наоѓа сега, дали е среќно заљубен, но и дали постои била каква можност повторно да ги брани боите на Македонија.