Дрога и тепачки: Овие македонски јавни личности имале проблеми со законот (ВИДЕО)

Дрога и тепачки: Овие македонски јавни личности имале проблеми со законот (ВИДЕО)
25.04.19   18:22

Прочитано : 1,708

Print This Article
Capture

Доколку сте јавен лик незначи дека сте имуни пред законот. Кога станува збор за светскиот шоубизнис познати се многу примери каде јавни личности завршиле позади решетките или пак биле кривично гонети.

Верувале или не, ама и кај нас има неколку од јавната сцена кои си имале проблеми со законот. Ние одбравме само пет такви, кои во тоа време одекнаа како бомба во јавноста.

Па во продолжение ви откриваме кој и поради што се соочи со законот:

1тв

  Категории: