Димитров: Горд сум што сум на вистинската страна од историјата

Димитров: Горд сум што сум на вистинската страна од историјата
11.01.19   20:55

Прочитано : 553

Print This Article

„Испишуваме историја со отворање на нашата иднина. Докажавме дека чуда се можни. Покажавме дека сме Европејци, не само географски, туку и според европските вредности. Горд сум што сум на вистинската страна од историјата”, напиша Димитров на Твитер.

  Категории: