Денот на нудистите во париски музеј закажан за идниот месец

Денот на нудистите во париски музеј закажан за идниот месец
15.04.18   14:40

Прочитано : 113

Print This Article

Музејот Палас де Токио го прогласи 5 мај за ден на нудистите. Во организација на Париската нудистичка асоцијација, влезот нема да се наплатува, но под услов – да станете нивни член. Откако ќе се зачлените, треба само да се соблечете и да ја почнете својата бесплатна тура.

  Категории:
view more articles

Актуелно