Денис Прешова: Не постојат правни пречки за вакво кумулирање на функции

Денис Прешова: Не постојат правни пречки за вакво кумулирање на функции
24.06.19   23:53

Прочитано : 535

Print This Article
Асистентот по уставно право и политички систем, Денис Прешова, не гледа правни проблеми во тоа што актуелниот премиер Зоран Заев се самопредлага и за министер за финансии. Во изјава за „360 Степени“ тој објаснува зошто ваквото кумулирање на функции не е во спротивност со легислативата.
  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести