Денеска во „Ексклузив“ хит-анкета: Нашите манекенки сакаат да одат на концерти на починати пејачи!

Денеска во „Ексклузив“ хит-анкета: Нашите манекенки сакаат да одат на концерти на починати пејачи!
14.05.19   14:58

Прочитано : 582

Print This Article
Capture

Тешко нас..Ги прашавме скопските манекенки кои светски пејачи би сакале да ги видат во нашата метропола. Нивните одговори слатко не насмеаа, но и не исплашија…

Уникатни цртежи на вашите бикини. Уметницата Моника Блажевска прави чуда со своите две раце.

Мане од Зоне Занфирова во денешниот „Ексклузив“: Познатиот актер за својата преубава сопруга Слобода ќе каже…

Гледајте „Ексклузив“ денеска во 18:15 на 1ТВ!

  Категории: