Д И В О Г Р А Д Б А

Д И В О Г Р А Д Б А
14.06.18   21:43

Прочитано : 2,728

Print This Article

Поголема дивоградба од него самиот нема. На диво станал претседател – чисто дивоградба. На диво молчел на општиот грабеж на државата. На диво помилувал. На диво давал или недавел мандати. На диво не потпишува закони. На диво го крши Уставот. Сега на диво сака да попречи мафијата да ги врати парите, па затоа сака да создаде криза. Па поголема дивоградба од него – здравје.

Од колумната на Мерсел Биљали

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести