CH Alpha – регенерација на рскавично ткиво, тетива, лигаменти и менискус

CH Alpha – регенерација на рскавично ткиво, тетива, лигаменти и менискус
19.09.16   10:49

Прочитано : 28,020

Print This Article

CH Alpha е уникатен производ, произведен врз база на биоактивни колагенски пептиди. Производот има оригинално производство од компанијата Гелита и како таков под името CH Alpha се продава низ целиот свет, и истиот може да се провери на целокупната достапна мрежа на информации на светско ниво.

На што се базира и како да се препознае оргиналноста на производот CH Alpha:

954854904-043

Точното име на производот е CH Alpha и кога се бара или е препорачан треба да се инсистира на компонентата CH која што е скратеница за Chydrolyzed collagen, а не само името Alpha.

Исто така и да се внимава и кај името на производителот Gelita GMBH кој што е оргинален производител од овој бренд.

За жал како компанија сме принудени на овој начин да реагираме и да го штитиме германскиот производ, како оргинален бренд кој што се продава низ целиот свет со името CH Alpha.

Очигледните резултати што овој производ ги покажа како додаток во исхраната и во медицински цели поточно во областа на ортопедијата, трауматологијата, реуматологијата, физијатријата и спотската медицина се доволна гаранција пред се за здравјето на пациентите, а потоа и за реномето на германската компанија Gelita GMBH.

Овој оргинален производ CH Alpha можете да го пронајдете во сите аптеки на територија на Македонија, освен во ланецот на аптеки Зегин.

*

Се извинуваме на правниот субјект Зегин поради тоа што моравме да го употребиме нивното име за да ги информираме потрошувачите дека производот CH Alpha се наоѓа во аптеките во Македонија, освен во Зегин.

И тогаш и сега немавме и немаме друг начин како да го обезбедиме уставното право на потрошувачите вистинито и чесно да бидат информирани дека оригиналниот производ CH ALPHA го нема во аптеките на Зегин.

И тогаш и сега сметаме дека објавувањето чиста вистина не претставува никаква повреда на ниту едно професионално чуство на некоја компанија, но во интерес на вистинитоста, ова го објавуваме по барање на Зегин.

Со почит
Хелиос Медикал Скопје

комерцијална објава

  Категории: