Бритни Спирс побара забрана за доближување на татко ѝ до нејзините деца

Бритни Спирс побара забрана за доближување на татко ѝ до нејзините деца

Бритни Спирс е бесна на нејзиниот татко Џејми Спирс за тоа што им кренал рака на нејзините синови, Шон и Џејден. Ѕвездата се пожали на својот поранешен сопруг Кевин Федерлин, кој е татко на момчињата, а тој веднаш издаде ограничувачки налог дека нејзиниот татко веќе не може да им пристапи, пишува Е! Новости.

„Бритни е многу лута и вознемирена од начинот на кој нејзиниот татко се однесуваше кон нејзините момчиња. Таа не претпостави дека може да се однесува кон нив на тој начин и да се обиде да ги дисциплинира на тој начин “, откри извор.

„Таа мораше да му објасни на Кевин што се случило и нему не му остана ништо друго освен да побара полициска помош. Кевин е подготвен да стори сé за да ги заштити своите момчиња “, додаде информаторот за медиумите.

Федерелин побара ограничување на наредбата дека Џејми Спирс не може да им пристапи на неговите синови. И иако пејачката имала свое мислење со него, таа се загрижила дека тоа што се случило може да влијае на нејзиното старателство над нив и да го изгуби.

„Бритни е многу загрижена што ќе изгуби дури и делумно старателство над Шон и Џејден и го обвинува нејзиниот татко за тоа. Но, Кевин нема намера да ја искористи можноста за своите деца да поминуваат помалку време со својата мајка “, рече друго лице во нивната населба.

Во моментов, Федерлин има 70% од старателството над нивните синови, а останатите 30% се кај sвездата. Минатото лето, двајцата поделија вкупно време од 50:50.