Боксер гризна ривал за време на меч (видео)

Боксер гризна ривал за време на меч (видео)
31.03.19   11:01

Прочитано : 300

Print This Article

Додека двајцата се бореа на рингот во петтата рунда, Али, кој веќе беше предупреден од судијата поради недозволен удар во тилот на противникот, го притисна Прајс на земјата. Тој се најде над својот противник од Ливерпул и ги за забите во неговото тело. Прајс се пожали на судијата за однесувањето на неговиот противник.

Али беше дисквалификуван и отстранет од салата од страна на службениците.

По натпреварот, Прајс, кој тврди дека бил гризнат повеќе од еднаш, ја прокоментира ситуацијата пред „Скај Спортс“.

– Да гризнеш човек кога е на подот? Тоа е толку ниско. Тој мора да бидат казнет, вели Прајс.

Али влезе во битката со 15 победи во 15 натпревари, но е загрозен од голема казна и нема да добие паричен надомест за мечот.

  Категории: