Билборд со 12 фаворити на Евровизија: Северна Македонија би можела да победи – песната е прослава на жената во екот на Мe too движењето

Билборд со 12 фаворити на Евровизија: Северна Македонија би можела да победи –  песната е прослава на жената во екот на Мe too движењето
15.05.19   15:14

Прочитано : 2,087

Print This Article

Светски познатиот музички магазин ,,Билборд” направил листа на песни кои би можеле да ја однесат годинашната победа на Евровизија, а помеѓу 12-те фаворити за прво место се наоѓа и песната на Тодевска.

-Зошто Северна Македонија може да победи – пишува ,,Билборд”, и го дава појаснувањето – Ова е прослава на жената низ времињата во стилот –на Me too. Ќе се пронајдат многу гледачи кои гласаат, како и професионални жирија.

  Категории:
view more articles

Останати вести