Безвремески машини: 85 олдтајмери се прошетаа на вториот „Скопје Класик деј“ (ВИДЕО)

Безвремески машини: 85 олдтајмери се прошетаа на вториот „Скопје Класик деј“ (ВИДЕО)
5.06.19   11:59

Прочитано : 386

Print This Article
oldtajmeri

Олдтајмери за сите љубители.

Колекционери и вљубеници на историските возила изминатиот викенд ги изложија своите безвременски машини на паркингот на хотелот „Александар Палас“.

Околу 85 олдтајмери, односно 55 автомобили и 30 мотоцикли раскажаа за своето време, од која година датираат и како години подоцна се одржуваат.

Погледнете од прилогот подолу:

  Категории:
view more articles

Актуелно