Бејта: Надвор од државата сум, не коментирам за „Монструм“

Бејта: Надвор од државата сум, не коментирам за „Монструм“
17.04.18   13:58

Прочитано : 1,178

Print This Article

Невзат Бејта, високиот функционер на ДУИ, чие име се посочува во случајот „Монструм“, одбива да ги коментира наводите на родителите на убиените момчиња кај Смилковско езеро за вмешаност во убиствата.

„Надвор од државава сум, пријатно“,изјавил Бејта за Независен.

повеќе тука

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести