Беџети го одбил барањето на Шилегов да се урне само една од дивоизградените платформи на Матка

Беџети го одбил барањето на Шилегов да се урне само една од дивоизградените платформи на Матка
13.08.19   16:28

Прочитано : 666

Print This Article

Градоначалникот на Сарај, Блерим Беџети посочи дека го одбил првиот човек на Град Скопје, Петре Шилегов, кој според него, сакал да направи „дил“ и од трите, како што рече, „затекнати даски или платформи“, да биде урната само една, пренесе 360.

  Категории:
view more articles

Актуелно