“Бали бег“ стана татко, бебето ќе се вика Каран

“Бали бег“ стана татко, бебето ќе се вика Каран
14.04.19   16:35

Прочитано : 588

Print This Article
burak

Миленикот на женските срца, популарниот турски глумец  Бурак  Озџвит алиас Бали бег стана татко, а неговата жена Фахрие Евџен добила машко дете.

Гордите родители на својот син му го дале името Каран, а тежок е 3 килограми  и долго 52 сантиметри.

Познатиот “Бали бег“  присуствувал на породувањето.

  Категории: