Авторката на Хари Потер била на работ на сиромаштија и размислувала за самоубиство…

Авторката на Хари Потер била на работ на сиромаштија и размислувала за самоубиство…
15.04.18   14:42

Прочитано : 435

Print This Article

Авторката на Хари Потер, Џоан Рулинг имала толку тежок живот што мислела на самоубиство кога имале 30 години.

Имено, пред да го оживее волшебникот „Хари Потер“ и да заработи милиони, Џоан и нејзината ќерка живееле на работ на сиромаштија.
По разводот, таа се соочила со депресија и живеела од социјална помош.

По несреќата во животот, нашла сила да продолжи со својот живот. Таа почнала да пишува и така го пронашла својот пат.

  Категории:
view more articles

Актуелно