Антикорупциска ќе отвори предмет за урбаната мафија и Скопје - 2014

Антикорупциска ќе отвори предмет за урбаната мафија и Скопје - 2014

Во интервју за тв24 претседателката на Антикорупциската комисија, Билјана Ивановска, најави дека комисијата сигурно ќе отвори предмети и за објектите од Скопје 2014.

-Ако не биде есенва, сигурно ќе биде отворен следната година. Главната точка што ќе ја подготувавме за следната година ќе биде предмет за урбаната мафија, градежништвото и сигурно тука ќе си најде дел и проектот „Скопје 2014, рече Ивановска.