Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ (видео)

Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ (видео)
15.04.19   16:06

Прочитано : 200

Print This Article

Поранешниот кошаркарски репрезентативец на Македонија, Перо Антиќ потврди дека ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација (МКФ).

Антиќ во емисијата „Улица Македонија“ за првпат потврди дека ќе се кандидира за позицијата, која во моментов ја зазема Петар Наумовски. Неговиот мандат истекува следниот месец.

„Сега првпат кажувам јавно дека ќе се пријавам да бидам претседател на МКФ“, изјави Перо.

  Категории: