Ало Трамп, ти ли си…

Ало Трамп, ти ли си…

„Господине Џонсон, преземете ја линијата, ве бара американскиот претседател, господин Трамп…“

Трамп: „Ало Борис, дајте тргнете ми го овој ваш амбасадор, преку глава ми е од него. Прави големи штети…“

Борис: „Слушај ти таму, комедијанту еден, еднаш веќе ме прелажа, ајде јави му се на твојот Путин и кажи му дека го бара Сталин…“ Трас!

По една минута. „Господине Џонсон дали се прекина линијата?“ „Не ова беа пак оние руски комедијанти… Не, ова навистина беше американскиот претседател Трамп“.

Ауууу веднаш барај го.

Колумната на Ерол Ризаов во целост прочитајте ја тука