Александар Трајковски: Вчера го предводеше протестот за Груевски, во 2013 кршеше прозори во општина Центар

Александар Трајковски: Вчера го предводеше протестот за Груевски, во 2013 кршеше прозори во општина Центар
8.11.18   22:08

Прочитано : 1,984

Print This Article

Кој е човекот кој вчера го предводеше „протестот за правда“ за Никола Груевски, и беше главен говорник? Тој се претстави како Александар Трајковски и порача дека на протестот тие се собрале самоиницијативно како членови на ВМРО-ДПМНЕ за да му дадат поддршка на Груевски и да му порачаат дека неговата борба е и нивна борба.

Но, во 2013 година тој тврдеше дека не го интерсираат партии и дека ја брани изградбата на црквата на плоштадот. Трајковски беше во првите редови во насилството кое се случи во бараките на општина Центар во 2013 година. Тропаше по прозорите, кршеше и ги кинеше завесите.

 

Повеќе тука

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести