Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ

Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ
9.10.19   17:23

Прочитано : 266

Print This Article

Српскиот претседател, Александар Вучиќ доби подарок – речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери.

„На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот подари за време на интервјуто што го водеше со Вучиќ за телевизијата „Клан“.

Вучиќ ја објави фотографија со посветата и врачувањето на речникот.

  Категории:
view more articles

Актуелно