Аеродромци до Марин: Тарабите за новата зграда ќе проголтаат детски парк и игралиште

Аеродромци до Марин: Тарабите за новата зграда ќе проголтаат детски парк и игралиште
16.04.18   09:07

Прочитано : 628

Print This Article

Скопје стоп алам во своето обраќање до градоначаникот на општина Аеродром, Златко Марин, наведува:

„Револтирани граѓани ги урнале тарабите за новата зграда која ќе проголта детски парк и игралиште кај Тобако 2, Општина Аеродром (на аголот на улиците Руди Чајавец и Фрањо Клуз).

Бараме итно стопирање на овој објект и ревизија на сите ДУП-ови во општината, впрочем како што ветивте во септември 2017 година“.

#СтопНаУрбанистичкиХаос #БетонскаЏунгла #ФатетеСеЗаРабота

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести