1Тв во ОЈО Кавадарци: Обвинителите во борба со изметот од стаорци, гулабите чести гости на сослушување

1Тв во ОЈО Кавадарци: Обвинителите во борба со изметот од стаорци, гулабите чести гости на сослушување
21.02.19   23:14

Прочитано : 533

Print This Article

Прв пат влегува камера во обвинителството во Кавадарци. Плафонот се урива, паѓа измет од стаорци. Обвинителите неколку пати биле нападнати. На три до четири сослушувања се појавиле глувци, а гулаби летаат речиси секој ден – вели шефицата на Јавното обвинителство во Кавадарци Елизабета Мишева Јорданова. Нашата камера не можеше да ја долови ужасната реа, но се обиде да ви ја долови сликата од просториите на обвинителството кои практично се извор на зарази.

Кристина Атовска

  Категории: