Јанакиески го прекина штрајкот со глад

Јанакиески го прекина штрајкот со глад
16.07.19   14:51

Прочитано : 430

Print This Article
Janakieski

Поранешнот министер за транспорт и врски Миле Јнанакиески го прекинал штрајкот со глад во затворот во Шутка. Тој неодамна заврши во болница, а лекарите тогаш го советувале да го прекине штрајкот со глад за да може да ја издржи терапијата која ја прима.

Јанакиески е обвинет за повеќе предмети кои го води Специјалното јавно обвинителство.

  Категории: