Ристоска: Истрагата за сведокот нема да се прекине

Ристоска: Истрагата за сведокот нема да се прекине
16.07.19   14:50

Прочитано : 617

Print This Article

-Секој предмет е засебен. Ова значи дека истрагата ќе продолжи. Дали сведокот ќе се гони иле не зависи од конкретната истрага која ја водиме. Постапката која ја води ОЈО правно нема импакт врз оваа која ја води СЈО – изјави Ристоска како договор на новинарско прашање.

  Категории: