(ВО ЖИВО) Христијан Мицкоски за последната истрага на ОЈО

(ВО ЖИВО) Христијан Мицкоски за последната истрага на ОЈО

Прес конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за новиот случај на ОЈО „Рекет“.