(ВИДЕО) Ленче Ристовска: Дејствијата на поединци не подразбираат дејства на цело СЈО

(ВИДЕО) Ленче Ристовска: Дејствијата на поединци не подразбираат дејства на цело СЈО

Дејствијата на поединци не подразбиаат дејства на цело СЈО – изјави специјалната јавна обвинитела Ленче Ристоска на денешната прес-конференција.

Ристовска кажа дека апелира сите случувања да се расчистат што побрзо и апелира на почитување на начелото на презумпција на невиност.

Се уште од ОЈО немаат официјални информации дека Јанева е инволвирана во истрагата за  случајот „Рекет“.

видео: а1он