Рускоска: Не верувам дека имало ГПС во торбата со пари на Камчев
Заев по добиените закани: Моите деца ми се светост и нема да дозволам влакно да им фали на главата!
Девет земји од ЕУ со „нон пејпер“ за забрзана евроинтеграција на Западен Балкан
Утре да си пријавиш оти и ти ќе одговараш, се слуша на „бомбите”

СТАВ