Звукот на тишината

Звукот на тишината
10.08.18   18:55

Прочитано : 3,162

Print This Article
loading...

Ова со авионите што прскаат против комарци, а се нечујни, ме потсети на еден виц. Повозрасен човек му се жали на лекарот: „Докторе, постојано испуштам гасови, но за среќа нечујни се, и воопшто не смрди“.

Лекарот му пропишал лекови и му закажал контрола по неколку дена.

„Каква е состојбата сега?“

„Иста докторе. Гасовите и понатаму се нечујни, само што сега почна да смрди“.

„Одлично! Значи синусите успешно ви ги одзатнавме, остана уште да ви го средиме слухот!“

Колумната на Катерина Блажевска во целост прочитајте ја тука

loading...
  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести