Затвореник од Идризово починал на Клиниката за гастроентерохепатологија

Затвореник од Идризово починал на Клиниката за гастроентерохепатологија
17.05.18   11:04

Прочитано : 144

Print This Article
loading...

Осуденик во Казнено-поправната установа Идризово А.К. (37) од Скопје починал вчера на Клиниката за гастроентерохепатологија.

МВР информира дека тој претходно бил хозпитализиран на таа Клиника. по наредба на јавен обвинител, телото на починатиот било предадено на обдукција.

  Категории: