ВИДЕО: Владо Јовановски, Петар Арсовски, Марин Бабиќ, Мариглен Демири и Јасмина Диздаревиќ во „Отворено“

ВИДЕО: Владо Јовановски, Петар Арсовски, Марин Бабиќ, Мариглен Демири и Јасмина Диздаревиќ во „Отворено“
17.02.17   19:11

Прочитано : 1,229

Print This Article

Погледнете го вчерашното издание на емисијата „Отворено“ на ТВ24 каде гостуваа актерите Владо Јовановски, Петар Арсовски, Марин Бабиќ, граѓанскиот активист Мариглен Демири, професорката Јасмина Диздаревиќ….

Дали Македонија ќе се брани со динамит или со силата на зборот – е тема на емисијата.

loading...

98548904543

17 фотографии кои докажуваат дека мачките се неодоливи кретени

на кои не можете да им се налутите

15271446_10154467469488387_2071062741_o

  Категории: