(ВИДЕО) Странски служби: Зошто Хорхе не го даде мандатот!?

(ВИДЕО) Странски служби: Зошто Хорхе не го даде мандатот!?
2.03.17   18:45

Прочитано : 2,895

Print This Article

Странски служби знаат зошто. Груевски му удри заушка и му напиша на Хорхе што да прочита.

loading...

98548904543

17 фотографии кои докажуваат дека мачките се неодоливи кретени

на кои не можете да им се налутите

15271446_10154467469488387_2071062741_o