Број на објавени текстови денеска: 158

(ВИДЕО) Спасовски: Пријави за закани поднесуваат членови и раководство од ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) Спасовски: Пријави за закани поднесуваат членови и раководство од ВМРО-ДПМНЕ
11.10.18   23:12

Прочитано : 1,952

Print This Article
loading...
Министерот Спасовски во студиото на ТВ 21 запрашан дали до сега некој од пратениците има пријавено закани околу донесувањето на предлогот од Владата за уставните измени, тој вели дека ниту еден пратеник нема пријавено било какво кршење на законот.

Но, вели дека има пријави од раководни лица во опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ, и членови од истата партија.

loading...
  Категории: