ВИДЕО: Снимен моментот на земјотресот

ВИДЕО: Снимен моментот на земјотресот
11.09.16   21:22

Прочитано : 9,810

Print This Article

Снимката е од проба на оркестарот ФАМЕС, кој е сместен во зградата на Македонската телевизија. Како што може да се види, одеднаш музичарите срипуваат од столчињата и тргнуваат бргу да ја напуштат салата во која ја изведуваат пробата.