ВИДЕО: Слушнав силна експлозија

ВИДЕО: Слушнав силна експлозија
6.09.16   22:56

Прочитано : 558

Print This Article

Очевидец од селото Кожле сведочи за тоа што чул и видел при падот на авионот. Еве ја изјавата на Воислав Здравковски од селото Кожле за 24 Вести.

  Категории: