ВИДЕО: Македонецот кој замалку ќе се удавеше со Кока Кола

ВИДЕО: Македонецот кој замалку ќе се удавеше со Кока Кола
8.08.18   21:18

Прочитано : 2,945

Print This Article
loading...

Добро позната финта. Кока Кола и ментол бомбони, но Мако се обиде да се напие при ерупцијата.

loading...
  Категории: