ВИДЕО: Хит песна – Заплакала Македонија за Путин

ВИДЕО: Хит песна – Заплакала Македонија за Путин
22.01.16   20:04

Прочитано : 6,751

Print This Article

На социјалните мрежи се споделува песната на Александар Џепаровски во продукција на Радио Ајвар посветена на рускиот претседател, Владимир Путин.

loading...

Најпопуларни галерии:

7854875489438934

Ова девојче и уште 25-мина други

имаат многу полош ден од твојот