ВИДЕО: Хаос на скопската обиколница, поплавени возила, водата носи се пред себе

ВИДЕО: Хаос на скопската обиколница, поплавени возила, водата носи се пред себе

На Твитер беше објавено видео снимено вечерва од автомобил на скопската обиколница кој го прикажува хаосот од невремето таму, со поплавени автомобили.