(ВИДЕО) Даштевски: Зависно како ќе бидат ослободени од работа, очекуваме до 50 илјади

(ВИДЕО) Даштевски: Зависно како ќе бидат ослободени од работа, очекуваме до 50 илјади
21.04.16   18:39

Прочитано : 3,550

Print This Article

Александар Даштевски од ГДОМ, во изјава за Канал 5 рече дека на контрапротестот пред Собрание планираат да соберат од 30 до 50 илјади, во зависност од тоа како ќе ги ослободеле од работните позиции.

Инаку, за контрапротестот се вршеа огромни притисоци врз вработени во администрацијата, а на многу места работното време беше скратено, за присуство на контрапротестот.

2016-04-20-232828-387x500 протест принуда

  Категории: