ВИДЕО: Дали поларната зима ќе донесе енергетска криза? Интервју со Кочо Анѓушев

ВИДЕО: Дали поларната зима ќе донесе енергетска криза? Интервју со Кочо Анѓушев
11.01.17   12:37

Прочитано : 491

Print This Article

Дали поларната зима ќе донесе енергетска криза? Потрошувачката на струја во земјава достигна пик. Македонија во моментов увезува електрична енергија по цена која е рекордно највисока. ЕЛЕМ сеуште не може да го покрене третиот блок на РЕК Битола.

Ви го пренесуваме интервјуто на 24 Вести со професорот Кочо Анѓушев, претседател на Македонската енергетска асоцијација.

loading...

94389439834

21 неверојатна фотографија

направени во ВИСТИНСКИОТ МОМЕНТ!

15271446_10154467469488387_2071062741_o