ВИДЕО: Александар Кржалоски, Бојан Маричиќ и Рамадан Рамадани во 24 Анализа

ВИДЕО: Александар Кржалоски, Бојан Маричиќ и Рамадан Рамадани во 24 Анализа
11.01.17   12:41

Прочитано : 262

Print This Article

Платформа за да нема Влада, алиби за неможноста Груевски да ја состави Владата или пак вовед во нова криза и нови избори? Ќе добие ли шанса Зоран Заев да прави Влада? Гости во 24 Анализа: Александар Кржалоски МЦМС, Бојан Маричиќ МЦЕО, Рамадан Рамадани колумнист во „Фокус“.

loading...

94389439834

21 неверојатна фотографија

направени во ВИСТИНСКИОТ МОМЕНТ!

15271446_10154467469488387_2071062741_o

  Категории:
view more articles

Останати вести