Уште едно писмо од Заев до Иванов: Поништете ги одлуките и поднесете оставка!

Уште едно писмо од Заев до Иванов: Поништете ги одлуките и поднесете оставка!
16.04.16   18:04

Прочитано : 768

Print This Article

По вчерашната, како што ја нарекуваат од СДСМ, срамна прес конференција на Иванов, Заев, денеска, во свое лично име, упатил ново писмо до него.

  Категории:
view more articles

Актуелно